2020 a Patkány éve - előadás

2020 a Yang Fém -  Patkány éve

február 2., vasárnap

 

2020. február 4-én belépünk a Yang Fém – Patkány havába, melyet a kínai asztrológia szerint elég markáns erők fognak jellemezni. Olyan kulcsszavak kerülnek majd előtérbe, mint a határok, saját fizikai terünk védelme, a megfelelő konfliktuskezelés és a józan ítélőképesség.

 

A kínai metafizikai rendszer szerint, melynek az asztrológia is fontos eleme, ugyanazok az erők működnek kívül, a makrokozmoszban, mint bennünk, a mi kis mikrovilágunkban, a testi-szellemi-lelki folyamatainkban. Éppen ezért fontos, hogy tisztában legyünk a külső energiák minőségével, melyhez az év asztrológiai képletének vizsgálata rendkívül nagy segítséget nyújthat.

 

Spilák Zsuzsanna kínai asztrológus előadásában részletesen elemzi az előttünk álló időszak energetikai folyamatait, útmutatást ad az esetlegesen felmerülő problémák kezelésében és szót ejt a globális változásokról is.

 

Az alábbi linken megnézhetik saját születési képletüket, melyet hozzanak el az elődásra, így alkalom lesz személyes kérdéseket is feltenni az egyéni energetikai hatásokról: Horoszkóp kalkulátor

 

A program ingyenes, adományokat elfogadunk. Regisztáció az oldalon található blokkon keresztül!

 

Időpont: február 2., vasárnap 18.00-20.00

 

Helyszín: Himalájai Tradíció Központja, 1081 Budapest, Kiss József u. 4. III/16., 138-as kapucsengő

 

Jelentkezés

Az Ön neve *: !
Az Ön email címe *: !
Az Ön telefonszáma *: !
Egyéb megjegyzés jelentkezésemhez : !
Biztonsági kód: !
Új kód kérése