Food Detective Ételintolerancia vizsgálat

 

Gondolt már arra, hogy visszatérő kellemetlen tünetei mögött ételintolerancia állhat? Az ételintolerancia az emésztőrendszer és az immunrendszer egymásra hatásából kialakuló krónikus érzékenység bizonyos ételekre. A szervezet „nem tűri” ezek elfogyasztását és kellemetlen tünetekkel tiltakozik ellene.

 

 

FOOD-DETECTIVE ÉTELINTOLERANCIA VIZSGÁLAT

A FoodDetective™ ételintolerancia-teszt segítségével ellenőrizni tudjuk, hogy tüneteit ételintolerancia okozza-e. Egy csepp vérből egyszerűen, egy órán belül, laboratóriumi háttér nélkül is megállapíthatjuk, mely ételekkel szemben alakult ki intoleranciája.

Ez a teszt 46-féle élelmiszer fehérje jelenlétét állapítja meg a véráramban.

Az egyes élelmiszer fehérjék emésztési problémái mögött sokszor a gyomor, epe, hasnyálmirigy, nyombél, máj működési zavarai állhatnak. A korrekt terápiához fontos az igazi okok felderítése. Egy biorezonánciás módszer segítségével – speciális protokoll szerint az akupunktúrás pontokban szervek és szervrendszerek energetikai állapotát mérjük meg – felderíthető, hogy milyen működési zavarok állhatnak az ételérzékenység hátterében.

Ezután kerül sor egy korrekt terápia összeállítására. Az ételérzékenység hatékonyan kezelhető komplex terápiával, melynek részét képezi egy átmeneti forgó diéta, bélhámosító, gyulladáscsökkentő, probiotikum készítmények szedése, emésztő enzimek aktiválása és az emésztő rendszer kezelése akupunktúra segítségével. Az akupunktúrás kezeléseket a vizsgálatot követően a Kelet-Nyugat Egészségközpont orvosai végzik.

Nem az a célunk, hogy szigorú diétával tünetmentessé váljon, hanem, hogy a problémás ételek emésztése ne okozzon gondot!

A vizsgálat ára: 10.000 Ft

A teszt ára: 31.000 Ft

A vizsgálat és a teszt együttesen: 37.500 Ft (28.000 Ft teszt + 9.500 Ft tanácsadás)

Időtartama: 1,5 óra

A vizsgálatra a kész ételintolerancia teszttel kell jönni, mely nálunk a központban megvásárolható (18.500 Ft). A teszt otthon vagy belgyógyászunk segítségével elvégezhető. Utóbbira külön időpontot érdemes egyeztetni, elérhetőségeink a honlap alján megtekinthetőek.

 

Ételintolerancia vagy ételallergia?

Ételintolerancia kialakulásakor a tünetek a kiváltó étel elfogyasztása után hosszú idővel – akár napokkal, hetekkel később – jelentkeznek, és súlyosságuk függ az elfogyasztott étel mennyiségétől. A népesség kb. 40%-a szenved tőle. Felismerése a FoodDetective™ ételintolerancia-teszttel egyszerűen lehetséges. Gyógyszeres kezelést nem igényel: a tünetek a megfelelő étrend kialakításával és betartásával általában megszűnnek.

Az ételallergia a szervezet azonnali, heves reakciója bizonyos élelmiszerekre. Tünetei akár életveszélyesek is lehetnek. Előfordulása sokkal ritkább, mint az ételintoleranciáé, a népesség 1%-át veszélyezteti. Felismerése és gyógyszeres kezelése orvosi szaktudást igényel.

Az ételintolerancia tünetei

Rendszeresen visszatérő, kellemetlen panaszok:

-         - álmatlanság,

-         -  bőrproblémák,

-         - depresszió,

-         -  emésztési zavarok (hasmenés, puffadás, székrekedés),

-         - ízületi gyulladás,

-         - menstruációs problémák (pms),

-         - migrén,

-         - súlyproblémák.

A tünetek látszólag minden ok nélkül jelennek meg.

A negatív laboratóriumi leletek ellenére kellemetlen tünetei nem enyhülnek.

Jöjjön el hozzánk: