Gyógyítás

A betegség életjelenség: nem legyőzendő ellenfél, hanem segítő útmutatás. Az útmutatásban segítenek gyógyítóink és a kínai orvoslás tudástára. A kínai orvoslás és terápiáink különböző megközelítéseket, gyógyítási módokat kínálnak azok számára, akik az egészség mellett döntenek.

Tapasztalataink

A keleti és nyugati orvoslás az utóbbi néhány száz évben mindinkább eltérő irányban fejlődött. Egészségközpontunk pácienseink érdekében hidat képez a keleti és nyugati orvoslási technikák között a különböző megközelítések értékeinek tiszteletben tartásával, egymás támogatásával és kiegészítésével. Négy alappilléren (kínai orvoslás, shiatsu, nyugati orvoslás, homeopátia) nyugvó kezeléscsomagjaink többszörösére növelik a gyógyítás hatékonyságát!

prices
Aktuális
Immunerősítés gyógynövényekkel

Az őszi időszakban érdemes gondolnunk arra, hogy hamarosan véget ér a "gyümölcsszezon", és egyre kevesebb lehetőség adódik a szervezet vitaminraktárainak feltöltésére. A nyár végével a kockázatok is fokozódnak: a gyerekek hosszú időt töltenek zárt közösségekben, ahol a különböző fertőzések rendkívül gyorsan terjedhetnek, a felnőttek ellenállóképességét a mindennapi stressz gyengíti. Így ismét egyre nagyon szerephez juthatnak a különböző immunerősítő eljárások, ezek között is első helyen a gyógynövények.


Ősz - a Fém elem évszaka 2.

A Fém egyensúlyban tartása

 
Ősszel a Fém elem eléri csúcspontját, és különösen fogékony a kezelésekre. Hála a kínai orvoslási rendszernek, fel tudjuk támasztani és újra tudjuk éleszteni a bennünk lévő Fém elemet – úgy annak fizikai megnyilvánulását, mint az elmeit és a szellemit. Az akupunktőrök segítenek helyreállítani a Fémünket akupunktúrás tűk és energetikai ismereteik használatával. De mi magunk is segíthetjük ezt a folyamatot, ha megismerjük magának az évszaknak a természetét, majd annak szellemével összhangban cselekszünk.

 


Shiatsu masszázs kismamáknak

Hogyan befolyásolhatjuk a terhesség során a sokszor nem túl kellemes változásokat?

Hogyan teremtsünk harmóniát a bennünk zajló folyamatok között?

Ezekre ad választ és megoldást a shiatsu masszázs.


Gerincterápia shiatsuval

A gerincbetegségek nem csak hazánkban, hanem az egész civilizált világban népbetegségnek számítanak, a lakosság több mint háromnegyede élete során legalább egyszer érintetté válik a problémában. A kamaszkorban kialakuló gerincferdülésektől kezdve – a felnőttkorban kezdődő vagy súlyosbodó gerincsérvek esetein át – az időskori csigolyaösszeroppanásokig rendkívül széles a skála még azoknál is, akik relatíve egészséges gerinccel születtek.


Food Detective Ételintolerancia vizsgálat

 

Gondolt már arra, hogy visszatérő kellemetlen tünetei mögött ételintolerancia állhat? Az ételintolerancia az emésztőrendszer és az immunrendszer egymásra hatásából kialakuló krónikus érzékenység bizonyos ételekre. A szervezet „nem tűri” ezek elfogyasztását és kellemetlen tünetekkel tiltakozik ellene.

 


Shiatsu - Amikor a lelket simogatják

A nyugati világban sokan létbiztonságban élünk, táplálékbőség vesz körül, szexuális késztetéseinket soha ilyen szabadon nem élhettük ki. Mégis mi hiányzik? Miért nem találjuk a boldogságot, a belső békét? Tudunk-e élni ezzel a rengeteg lehetőséggel, amit nyugati társadalmunk kényelmes élete lehetővé tesz? Tudunk-e valami többet kihozni ebből a kényelmes, de spiritualitását nagyrészt elvesztett életből, mint létünk puszta reprodukálását?

 


Rólunk írták
Egyre közelebb a belső harmóniához

Sok éven át küzdöttem stresszes, pörgős életem kihívásaival. 2006-ban jutottam el Mezősi Annához, akinek jógaórája minden alkalommal teljesen kicserélt, s ellazulva, kikapcsolódva és önbizalomtól telve folytatódott a hetem. Az órákon tanultakat könnyen be tudtam építeni mindennapjaimba, így rövid időn belül saját gyakorlásomat is kialakítottam.

Nem sokkal ezután a shiatsut is kipróbáltam, amely fantasztikusan ellazított, általa egyre erősebbnek és kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam. A stressz egyre kevésbé terhelt meg, és gyakori, migrénes fejfájásaim is megszűntek. Azóta is egyre jobban kezelem a mindennapi életkihívásait és feszültségeit.

T. Zsanett

További vélemények »