Miért minket válasszon:

Miért minket válasszon:

Mi az egész embert gyógyítjuk, nem csak a tünetet! Gyógyító munkánk akkor hatékony, ha az okot szüntetjük meg, és megtanítjuk a megelőzésre a hozzánk fordulókat.

Shiatsu

Shiatsu

Nálunk működik Magyarország legnagyobb shiatsu központja. Sokéves tapasztalattal rendelkező shiatsu masszázs terapeuták , magas szintű shiatsu tanfolyamok, 2 éves shiatsu terapeuta képzés, európai szintű továbbképzések. 

Akciós ajánlataink
Programelőzetes

Programelőzetes

Tekintse meg közeljövőben tervezett programjainkat: 2 éves shiatsu tanfolyam, Női jógaterapeuta képzés, AMM tanfolyam

Gyógyítás

Gyógyítás

Masszázsterápia

Masszázsterápia

Mozgásterápia

Mozgásterápia

Oktatás

Oktatás

Himalájai Jóga

Himalájai Jóga

Publikációink

Colon Hydro terápia

Kolon hidroterápia - vastagbél tisztítás

Steril, szagtalan, zárt rendszerű, fájdalommentes terápia, mely a köztudottan fontos szerepet játszó vastagbél regenerációját segíti elő.
Ismerjük a vastagbélnek az egész szervezetre gyakorolt hatását, például az immunrendszer működésének esetében. A kezelés során azonnali jótékony hatást gyakorolunk az immunrendszerükre, és ez által az egész szervezetre. Számtalan hatása közül néhány: méregtelenítés elősegítése, candida burjánzás és élősködők eltávolítása, nyáktalanítás, és hasmenés vagy éppen székrekedés gyógyítása.
Számomra, aki 15 éve végzem a vastagbél tisztítást, nagy visszaigazolás volt, miszerint az ősi kínai orvoslás azt állítja, hogy létezik 4000 reflexológiai pont a bélnyálkahártyán és a bélfalban. Ezt fel is térképezték.

Tovább »

Nyirokmasszázs - ÚJDONSÁG!

A nyirokrendszer tisztítása: A nyirokmasszázs lényege a pangó nyirokfolyadék elvezetése a kötőszövetekből. Szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, így alapvetően meghatározza a szervezet regenerációs képességét. Segíti a salakanyagok kiválasztását a szövetekben, ezért az akadálytalan működése rendkívül fontos.

Tovább »
Aktuális

Hangom és csendem

Hangom és csendem - workshop

2016. június 14. (kedd), 18.00-20.00


A születés útja

Születés útja - workshop

2016. június 7. (kedd), 18.00-20.00


Méherő: a foganás és megtartás csodája

Méherő: a foganás és megtartás csodája

2016. május 31 (kedd), 18.00-20.00

 


Shiatsu alapozó tanfolyam

Shiatsu alapozó tanfolyam

"Az érintés a kommunikáció legőszintébb formája..."

Shiatsu alapozó tanfolyam

2016. június 24-25-26. (péntek-szombat-vasárnap), 9.00-17.00 

Jóga órarend

Galéria
Rólunk írták

Hála

Hálás szívvel mondok köszönetet a Kelet-Nyugat gyógyítóinak, Áginak, Annának és Istvánnak, akik nyolc hónapos szenvedéseimnek, kilátástalan állapotomnak vetettek véget, amire eddig máshol nem kaptam lehetőséget. Már első kezeléskor sokat javult az állapotom. Az életemet mentették meg. Köszönöm! Azóta minden kezeléssel közelebb visznek az egészséghez. Szívből köszönöm! Bátran ajánlom tudásukat és lelkiismeretességüket mindenkinek!

F.F.

További vélemények »