Miért minket válasszon:

Miért minket válasszon:

Mi az egész embert gyógyítjuk, nem csak a tünetet! Gyógyító munkánk akkor hatékony, ha az okot szüntetjük meg, és megtanítjuk a megelőzésre a hozzánk fordulókat.

Shiatsu

Shiatsu

Nálunk működik Magyarország legnagyobb shiatsu központja. Sokéves tapasztalattal rendelkező shiatsu masszázs terapeuták , magas szintű shiatsu tanfolyamok, 2 éves shiatsu terapeuta képzés, európai szintű továbbképzések. 

Akciós ajánlataink
Programelőzetes

Programelőzetes

Tekintse meg közeljövőben tervezett programjainkat: 2 éves shiatsu tanfolyam, Női jógaterapeuta képzés, AMM tanfolyam

Gyógyítás

Gyógyítás

Masszázsterápia

Masszázsterápia

Mozgásterápia

Mozgásterápia

Oktatás

Oktatás

Himalájai Jóga

Himalájai Jóga

Publikációink

Nyirokmasszázs - ÚJDONSÁG!

A nyirokrendszer tisztítása: A nyirokmasszázs lényege a pangó nyirokfolyadék elvezetése a kötőszövetekből. Szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, így alapvetően meghatározza a szervezet regenerációs képességét. Segíti a salakanyagok kiválasztását a szövetekben, ezért az akadálytalan működése rendkívül fontos.

Tovább »

Az influenza homeopátiás kezelése

Az idei év szélsőséges időjárással indult, volt fagy és megdőlt a melegrekord is. Ez a gyakori hőmérséklet változás komoly megterhelést jelent a szervezet számára, és ha az immunrendszer meggyengül, akkor a szervezet védtelenné válik a különféle fertőzések ellen.

A kiegyensúlyozott táplálkozás, a megfelelő vitaminbevitel és a friss levegőn töltött séták mellett a homeopátia is segítségünkre lehet az immunrendszer erősítésében.

Tovább »
Aktuális

ÚJ HELYSZÍN!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kelet-Nyugat Egészségközpont 2016. szeptember 5-től - a Király utcai ház funkcióváltása miatt - új helyszínen várja vendégeit. A költözés miatt augusztus 26. és szeptember 4. között zárva tartunk, de ezt követően masszázsterápiáink, tanfolyamaink és munkahelyi masszázsaink továbbra is zavartalanul működnek. Új címünk: 1146 Budapest, Cházár András u. 2/c., fsz. 4.


Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta tanfolyam

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta tanfolyam

Alternatív mozgás- és masszázsterápia tanfolyam

Tanfolyam időpontjai: 2016. október 15-16., november 12-13., december 10-11.,

2017. január 7-8., február 4-5., március 11-12. (szombat-vasárnap) 9.00-17.00


Női jógaterapeuta képzés

Női jógaterapeuta képzés

 Női jógaterapeuta képzés

Kezdés időpontja: 2016. szeptember 16. (péntek) 9.00-15.00
 


Gyógyító jóga nidrá, jógikus mélyalvás tanfolyam

 Hétvégi intenzív jóga nidrá tanfolyam

Időpont: 2016. szeptember 18. (vasárnap), 13.00-19.00

Jóga órarend

Galéria
Rólunk írták

Hála

Hálás szívvel mondok köszönetet a Kelet-Nyugat gyógyítóinak, Áginak, Annának és Istvánnak, akik nyolc hónapos szenvedéseimnek, kilátástalan állapotomnak vetettek véget, amire eddig máshol nem kaptam lehetőséget. Már első kezeléskor sokat javult az állapotom. Az életemet mentették meg. Köszönöm! Azóta minden kezeléssel közelebb visznek az egészséghez. Szívből köszönöm! Bátran ajánlom tudásukat és lelkiismeretességüket mindenkinek!

F.F.

További vélemények »