Miért minket válasszon:

Miért minket válasszon:

Mi az egész embert gyógyítjuk, nem csak a tünetet! Gyógyító munkánk akkor hatékony, ha az okot szüntetjük meg, és megtanítjuk a megelőzésre a hozzánk fordulókat.

Shiatsu

Shiatsu

Nálunk működik Magyarország legnagyobb shiatsu központja. Sokéves tapasztalattal rendelkező shiatsu masszázs terapeuták , magas szintű shiatsu tanfolyamok, 2 éves shiatsu terapeuta képzés, európai szintű továbbképzések. 

Akciós ajánlataink
Programelőzetes

Programelőzetes

Tekintse meg közeljövőben tervezett programjainkat:  2 éves shiatsu tanfolyam, Alternatív mozgás- és masszázsterápia tábor

Gyógyítás

Gyógyítás

Masszázsterápia

Masszázsterápia

Mozgásterápia

Mozgásterápia

Oktatás

Oktatás

Himalájai Jóga

Himalájai Jóga

Publikációink

Téli jótanácsok a jóga és ajurvéda alapján

A jógában sokféle módszert kidolgoztak ki a Tűz erősítésére. Az ászanák közül általánosan ismert a Napüdvözlet gyakorlatsor, de fokozzák a Tüzet a nyújtások, az előrehajlító gyakorlatok, a hasonfekvésben végzett hátrahajlások és a csavaró ászanák is. Kifejezetten a Tűz élesztése a célja az agniszara gyakorlatainak. A légzések között a bhasztrikát, a kovácsfújtató légzést használják általánosan ezzel a céllal.

Tovább »

Tél - a Víz elem évszaka

A tél ereje a hangsúlyozás energiája: a tél kihangsúlyozza az élet lényegét. A többi évszak gyümölcseinek, virágainak és leveleinek külső pompája nélkül a növényeknek csupán a lényegük van jelen: a mag, a mélyen magában rejlő lehetőségekkel, vagy a fa, mely lecsupaszodva már nem más, mint törzs, ágak és gyökerek. Számunka a tél a visszaemlékezés ideje, amikor eljuthatunk máz nélküli lényegiségünkhöz. A Víz, a télhez tartozó évszak elvezet minket sötét és nyugodt belső medencénkhez, ahol esszenciális ön-azonosságunk lakozik. Ennek az évszaknak az energiáját arra használhatjuk, hogy mélyebben fedezzük fel belső énünk lényegét.

Tovább »
Aktuális

A meditáció alapjai

A meditáció alapjai

2017.02.10. pénteken 17.00-20.00.-ig a Himalájai Központban, Bp. VIII. Kiss József u.4. 3. emelet


Női jógaterapeuta képzés

Női jógaterapeuta képzés

 Női jógaterapeuta képzés

Indulás időpontja: 2017.12.02. (szombat)
 


A 2017-es év energiái a kínai asztrológia jegyében

A 2017-es év energiái a kínai asztrológia jegyében

2017. február 4. (szombat), 17.30-tól


Shiatsu terapeuta képzés

Shiatsu terapeuta képzés

2 éves Shiatsu terapeuta képzés

Indulás időpontja: 2017. március 18-19. (szombat-vasárnap), 9.00-17.00

Jóga órarend

Galéria
Rólunk írták

Hála

Hálás szívvel mondok köszönetet a Kelet-Nyugat gyógyítóinak, Áginak, Annának és Istvánnak, akik nyolc hónapos szenvedéseimnek, kilátástalan állapotomnak vetettek véget, amire eddig máshol nem kaptam lehetőséget. Már első kezeléskor sokat javult az állapotom. Az életemet mentették meg. Köszönöm! Azóta minden kezeléssel közelebb visznek az egészséghez. Szívből köszönöm! Bátran ajánlom tudásukat és lelkiismeretességüket mindenkinek!

F.F.

További vélemények »