Miért minket válasszon:

Miért minket válasszon:

Mi az egész embert gyógyítjuk, nem csak a tünetet! Gyógyító munkánk akkor hatékony, ha az okot szüntetjük meg, és megtanítjuk a megelőzésre a hozzánk fordulókat.

Shiatsu

Shiatsu

Nálunk működik Magyarország legnagyobb shiatsu központja. Sokéves tapasztalattal rendelkező shiatsu masszázs terapeuták , magas szintű shiatsu tanfolyamok, 2 éves shiatsu terapeuta képzés, európai szintű továbbképzések. 

Akciós ajánlataink
Programelőzetes

Programelőzetes

Tekintse meg közeljövőben tervezett programjainkat:  2 éves shiatsu tanfolyam, Alternatív mozgás- és masszázsterápia tábor

Gyógyítás

Gyógyítás

Masszázsterápia

Masszázsterápia

Mozgásterápia

Mozgásterápia

Oktatás

Oktatás

Himalájai Jóga

Himalájai Jóga

Publikációink

Tavaszi méregtelenítés Schüssler sóval

Tavaszi méregtelenítés Schüssler-sókkal.

Ha azt halljuk Schüssler-só, sokunknak a sós íz jut eszünkbe, és csodálkozhatunk a Dr. Schüssler által kifejlesztett biokémiai rendszer tablettáit életünkben először elszopogatva, hogy édesek a tejcukor miatt, amivel előállításuk során eldörzsölik a hatóanyagot.

Aki már találkozott ezzel a csodálatos módszerrel (mely átláthatósága miatt jól használható laikusok által is „háziszer”ként mellékhatások nélkül), arra a következtetésre juthat, hogy tulajdonképpen mindegyik  Schüssler-sóra szüksége lenne.

Tovább »

Méregtelenítés gyógyteákkal

Ma már közhelynek számít, hogy megváltozott életkörülményeink és táplálkozási szokásaink szükségessé teszik, hogy időnként lehetőséget adjunk testünknek arra, hogy kipihenhesse és kiüríthesse azt a sokféle (táp?)anyagot, amivel a hétköznapok során megterheljük.  

Tovább »
Aktuális

Női jógaterapeuta képzés

Női jógaterapeuta képzés

 Női jógaterapeuta képzés

Indulás időpontja: 2017.12.02. (szombat)
 


Foganás- női jóga terápia

Foganás- női jóga terápia

2017.03.17.pénteken 17.00-20.30 ig 


College of Cranio-Sacral Therapy (CCST)

College of Cranio-Sacral Therapy (CCST)

31 éve alakult meg

Bemutatkozó nap - március 19.


Jógaterápia - Kornhoffer Tünde

Jógaterápia egyénre szabva - Kornhoffer Tündével

Időpontok: hétfő-kedd-csütörtök, 08.00-12.00

Egy alkalom: 90 perc

Jóga órarend

Galéria
Rólunk írták

Hála

Hálás szívvel mondok köszönetet a Kelet-Nyugat gyógyítóinak, Áginak, Annának és Istvánnak, akik nyolc hónapos szenvedéseimnek, kilátástalan állapotomnak vetettek véget, amire eddig máshol nem kaptam lehetőséget. Már első kezeléskor sokat javult az állapotom. Az életemet mentették meg. Köszönöm! Azóta minden kezeléssel közelebb visznek az egészséghez. Szívből köszönöm! Bátran ajánlom tudásukat és lelkiismeretességüket mindenkinek!

F.F.

További vélemények »