Miért minket válasszon:

Miért minket válasszon:

Mi az egész embert gyógyítjuk, nem csak a tünetet! Gyógyító munkánk akkor hatékony, ha az okot szüntetjük meg, és megtanítjuk a megelőzésre a hozzánk fordulókat.

Shiatsu

Shiatsu

Nálunk működik Magyarország legnagyobb shiatsu központja. Sokéves tapasztalattal rendelkező shiatsu masszázs terapeuták , magas szintű shiatsu tanfolyamok, 2 éves shiatsu terapeuta képzés, európai szintű továbbképzések. 

Akciós ajánlataink

Akciós ajánlataink

Hamarosan megtekintheti aktuális csomag ajánlatainkat...

Programelőzetes
Gyógyítás

Gyógyítás

Masszázsterápia

Masszázsterápia

Mozgásterápia

Mozgásterápia

Oktatás

Oktatás

Himalájai Jóga

Himalájai Jóga

Publikációink

Méregtelenítés gyógyteákkal

Ma már közhelynek számít, hogy megváltozott életkörülményeink és táplálkozási szokásaink szükségessé teszik, hogy időnként lehetőséget adjunk testünknek arra, hogy kipihenhesse és kiüríthesse azt a sokféle (táp?)anyagot, amivel a hétköznapok során megterheljük.  

Tovább »

Bach-terápiás tippek az őszi időszakra

A Bach-virágterápia egy szelíd és mellékhatásmentes gyógymód. Az eszenciák nem csak testünket gyógyítják, hanem kihatnak lelkiállapotunkra is, ezen keresztül gazdagítják életünket és személyiségünket.

Tovább »
Aktuális

Shiatsu alapozó tanfolyam

Shiatsu alapozó tanfolyam

Shiatsu alaptanfolyam

2016. november 25-26-27. (péntek-szombat-vasárnap), 9.00-17.00 

"Az érintés a kommunikáció legőszintébb formája..."


Női jógaterapeuta képzés

Női jógaterapeuta képzés

 Női jógaterapeuta képzés

IDŐPONTVÁLTOZÁS: Kezdés időpontja: 2016. november 11. (péntek) 9.00-15.00
 


Jógaterápia - Kornhoffer Tünde

Jógaterápia egyénre szabva - Kornhoffer Tündével

Időpontok: hétfő-kedd-csütörtök, 08.00-12.00

Egy alkalom: 90 perc


ÚJ HELYSZÍN!

Kelet-Nyugat Egészségközpont 2016. szeptember 5-től új helyszínen várja vendégeit: Új címünk: 1146 Budapest, Cházár András u. 2/c., fsz. 4. (7-es kapucsengő)   Nyitvatartásunk: A központ változatlanul hétköznap 08.00-20.00-ig tart nyitva   Recepció nyitvatartása:  H-K- 08.00-16.30 SZ- 08.00-19.30 CS -08.00- 16.30 P- 08.00-12.00

Jóga órarend

Galéria
Rólunk írták

Hála

Hálás szívvel mondok köszönetet a Kelet-Nyugat gyógyítóinak, Áginak, Annának és Istvánnak, akik nyolc hónapos szenvedéseimnek, kilátástalan állapotomnak vetettek véget, amire eddig máshol nem kaptam lehetőséget. Már első kezeléskor sokat javult az állapotom. Az életemet mentették meg. Köszönöm! Azóta minden kezeléssel közelebb visznek az egészséghez. Szívből köszönöm! Bátran ajánlom tudásukat és lelkiismeretességüket mindenkinek!

F.F.

További vélemények »