Miért minket válasszon:

Miért minket válasszon:

Mi az egész embert gyógyítjuk, nem csak a tünetet! Gyógyító munkánk akkor hatékony, ha az okot szüntetjük meg, és megtanítjuk a megelőzésre a hozzánk fordulókat.

Shiatsu

Shiatsu

shiatsu hagyományos japán gyógyítási technika, amely a kínai orvoslás alapelveire és a zen szemléletére épül. A shiatsu és shiatsu masszázs az emberi test energetikai rendszerét elsősorban érintéssel befolyásolja. Sokéves tapasztalattal rendelkező shiatsu masszázs terapeuták.

Akciós ajánlataink
Publikációk
Gyógyítás

Gyógyítás

Masszázsterápia

Masszázsterápia

Mozgásterápia

Mozgásterápia

Oktatás

Oktatás

Himalájai Jóga

Himalájai Jóga

Publikációink

Tavaszi méregtelenítés Schüssler sóval

Tavaszi méregtelenítés Schüssler-sókkal.

Ha azt halljuk Schüssler-só, sokunknak a sós íz jut eszünkbe, és csodálkozhatunk a Dr. Schüssler által kifejlesztett biokémiai rendszer tablettáit életünkben először elszopogatva, hogy édesek a tejcukor miatt, amivel előállításuk során eldörzsölik a hatóanyagot.

Aki már találkozott ezzel a csodálatos módszerrel (mely átláthatósága miatt jól használható laikusok által is „háziszer”ként mellékhatások nélkül), arra a következtetésre juthat, hogy tulajdonképpen mindegyik  Schüssler-sóra szüksége lenne.

Tovább »

Egészségmegőrzés a szervóra alapján

A hagyományos kínai orvoslás és az akupunktúra szerint az emberi szervek meghatározott időrendben működnek és pihennek, mindennek megvan a maga ideje, így a táplálkozásnak, a sportnak és a pihenésnek is.

12 fő szervünk kétórás időközönként váltja egymást a munkában, s a szervórának megfelelően az energiapályákon, a meridiánokon folyamatosan változik az energiaszint.

 

Tovább »
Aktuális

Női jógaterapeuta képzés

Női jógaterapeuta képzés

 Női jógaterapeuta képzés

Indulás időpontja: 2019. április 12., péntek 9.00-15.00
 


Shiatsu alapozó tanfolyam

Shiatsu alaptanfolyam

"Az érintés a kommunikáció legőszintébb formája..."

Időpont: 2019. szeptember 15. és 28. és október 6.,  9.00-17.00


Női egészség-terápiás jóga tábor Pannonhalmán

Női jógaterapeuta tábor Pannonhalmán

2019. július 25-30-ig


Online tanfolyamok

Szeretettel ajánljuk kedves Vendégeink figyelmébe ezeket az online tanfolyamokat.

Jóga órarend

Galéria
Rólunk írták

A shiatsu segítségével gyógyultam meg

Köszönöm szépen a Kelet-Nyugat Egészségközpontnak,hogy meggyógyítottak. Köszönöm minden munkatársnak a kedvességét, szakszerűségét. Mezősi Annának köszönöm az empátiáját, emberségét, szerethetőségét és nem utolsó sorban szakmai tudását. Járókerettel érkeztem Bp-re Erdélyből, s Anna és a shiatsu segítségével járókeret és fájdalom nélkül térek vissza.Mindenki meg kellene tapasztalja a shiatsu terápia gyógyító hatását, ami szerintem nem csak egy gyógymód, hanem egy életforma. Nagy örömömre szolgálna, ha Marosvásárhelyen is lenne egy Kelet-Nyugat Egészségközpont. Hátha egyszer ez az álmom is megvalósul. Mégegyszer köszönöm,hogy megismerhettelek Titeket.

További vélemények »