Shiatsu - Szakmai nap

Shiatsu szakmai nap

2019. október 26., szombat, 14.00-18.00

Himalája Jóga Központban (1081 Budapest, Kiss József u. 4., III./16., 138-as kapucsengő)

A Magyar Shiatsu Társaság következő közgyűlését az október 26-i szakmai napon tartja 14-18 óráig a Himalája Jóga Központban (1081 Budapest, Kiss József u. 4., III./16., 138-as kapucsengő). A 30 perces előadások témái a shiatsu különféle irányzataihoz kapcsolódnak, előadók:

 

  • Mezősi Anna: Craniosacralis terápia
  • Gulyás Viktor: New energy work
  • Szendrényi Marietta: Seiki shiatsu
  • Demeter Péter: Oszteopátia a 21. században
  • Jakab Éva: Shiatsu a modern tánc órákon

Az előadások sorrendje még változhat. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Az előadások után beszámolunk a legutóbbi projektekről, majd közösen megtervezzük a következőket, és ha szükséges, összegyűjtjük az ezek megvalósításához szükséges pénzt. Szeretettel várunk minden új ötletet, program-javaslatot. Új ügyvivőt is kell választanunk, kérünk, gondolkodjatok azon, tudtok-e ilyen tisztséget vállalni a következő projektre.

 

Ha még nem vagy tagja a Társaságnak, akkor is számítunk rád, hiszen most végre itt a pillanat, amikor a shiatsu-gyógyászok közössége kiléphet a nyilvánosság elé, felmutathatja az általa képviselt értékeket, elkezdheti szakmai céljai megvalósítását. A Társasági Szerződést, melynek végén a Belépési nyilatkozatot is megtalálod, ide kattintva olvashatod. Az eddig felmerült és a várható költségek ismeretében, illetve a legutóbbi közgyűlés határozata alapján 10 ezer Ft-os hozzájárulást kérünk minden újonnan belépő tagtól.

 

Szeretettel várjuk a Társaság taglait, várunk minden érdeklődőt és vizsgázott shiatsu-gyógyászt!

 

Regisztrálok