Shiatsu tanfolyamok

A résztvevők a shiatsu minden ismeretanyagára és technikájára kiterjedő képzésen professzionális shiatsu-gyógyásszá válhatnak.

A shiatsu, mint tradicionális japán gyógyító eljárás, valóságos diadalutat járt be Amerikában és Nyugat-Európában az utóbbi évtizedekben. Páciensek milliói vesznek igénybe rendszeresen shiatsu kezeléseket, és a shiatsugyógyászok képzése is egyre magasabb színvonalú.
Mi a titka a shiatsu módszernek? Miben rejlik a shiatsu kiemelkedő hatékonysága?
Shiatsugyógyászként nem mechanikus mozdulatsorokat végzünk, hanem a shiatsu rendkívül gazdag repertoárjából, kifinomult érzékeléssel a páciens adott állapotához leginkább illő technikákat választjuk ki. A hatékonyság szempontjából nagy jelentőségű a gyógyító személyisége.

Gyógyítónak lenni folyamatos önismeret és önfejlesztés, amihez a néhány hétvégés gyorstalpaló tanfolyamok kevés segítséget adnak. Képzésünk során a gyógyításhoz szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése mellett tanítványaink a saját fizikai és mentális folyamataik között harmóniát teremtve erre a belső útra is rátalálnak.

Aktuális:

Shiatsu alaptanfolyam

Shiatsu terapeuta képzés 

Egyéb tudnivalók a képzésről

  • Vezető tanár: Mezősi Anna shiatsu-gyógyász, AMM-terapeuta és Spilák Zsuzsanna shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta
  • Képzések indításáról érdeklődjön a +36 20 229 75 94-es telefonszámon.
Aktuális
Shiatsu alapozó tanfolyam

Shiatsu alaptanfolyam

Időpont: hamarosan...

"Az érintés a kommunikáció legőszintébb formája..."


Rólunk írták
A shiatsu tanfolyamról

A shiatsu tanfolyam több mint két éves képzése alatt nemcsak technikai tudást kaptunk  Mezősi Annától, hanem emberileg is segítette a jobbá, figyelmesebbé válásunkat, ami a kezelésekhez elengedhetetlen.
És a sok nyitva maradt probléma, titok megértésében azóta is számíthatok a segítségére. Köszönöm.
Cs. Edina

További vélemények »

Munkatársaink