Rólunk írták

A shiatsu segítségével gyógyultam meg

Köszönöm szépen a Kelet-Nyugat Egészségközpontnak,hogy meggyógyítottak. Köszönöm minden munkatársnak a kedvességét, szakszerűségét. Mezősi Annának köszönöm az empátiáját, emberségét, szerethetőségét és nem utolsó sorban szakmai tudását. Járókerettel érkeztem Bp-re Erdélyből, s Anna és a shiatsu segítségével járókeret és fájdalom nélkül térek vissza.Mindenki meg kellene tapasztalja a shiatsu terápia gyógyító hatását, ami szerintem nem csak egy gyógymód, hanem egy életforma. Nagy örömömre szolgálna, ha Marosvásárhelyen is lenne egy Kelet-Nyugat Egészségközpont. Hátha egyszer ez az álmom is megvalósul. Mégegyszer köszönöm,hogy megismerhettelek Titeket.


Egyre közelebb a belső harmóniához

Sok éven át küzdöttem stresszes, pörgős életem kihívásaival. 2006-ban jutottam el Mezősi Annához, akinek jógaórája minden alkalommal teljesen kicserélt, s ellazulva, kikapcsolódva és önbizalomtól telve folytatódott a hetem. Az órákon tanultakat könnyen be tudtam építeni mindennapjaimba, így rövid időn belül saját gyakorlásomat is kialakítottam.

Nem sokkal ezután a shiatsut is kipróbáltam, amely fantasztikusan ellazított, általa egyre erősebbnek és kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam. A stressz egyre kevésbé terhelt meg, és gyakori, migrénes fejfájásaim is megszűntek. Azóta is egyre jobban kezelem a mindennapi életkihívásait és feszültségeit.

T. Zsanett


Érezhető gyógyulás

 Már az első kezelés után éreztem a változást. Bevallom először kicsit tartottam attól, hogy mi is fog pontosan történni egy shiatsu kezelésen, de hatalmas megkönnyebülést éreztem. Fájdalom volt a vállamban, a hátamban. Nehezemre esett lehajolni, de már a kezelés után csökkent a rossz érzés, a nyakam és vállam is teljesen rendbe jött, Andráczi Tamásnak köszönhetően. Természetesen tudom, hogy több kezelés szükségeltetik a teljes gyógyuláshoz, de érzem, hogy elindultam az úton.

F. Éva


Hála

Hálás szívvel mondok köszönetet a Kelet-Nyugat gyógyítóinak, Áginak, Annának és Istvánnak, akik nyolc hónapos szenvedéseimnek, kilátástalan állapotomnak vetettek véget, amire eddig máshol nem kaptam lehetőséget. Már első kezeléskor sokat javult az állapotom. Az életemet mentették meg. Köszönöm! Azóta minden kezeléssel közelebb visznek az egészséghez. Szívből köszönöm! Bátran ajánlom tudásukat és lelkiismeretességüket mindenkinek!

F.F.


Könnyebb gyomorfájás nélkül

Éveken át folyamatosan jelentkező gyomorfájdalmamra sehol nem találtam megoldást. De a Kelet-Nyugat Egészségközpontban két hónap alatt heti egyszeri intenzív, de kellemes kezeléssel megszűntek addigi gyomorbántalmaim, és azóta fájdalmak nélkül élek.

B. Mátyás


A Feldenkrais-órákról

Szűk egy éve látogatom a Feldenkrais órákat. Nem terápiás célzattal próbáltam ki, inkább kíváncsiságból. Általában rendkívül jól érzem magam a foglalkozások alatt. A Feldenkrais-módszer legfőbb hozadéka számomra, hogy általa egy olyan gondolatiságot ismertem meg, melyet az élet számos más területén is sikerrel alkalmazok. Az én olvasatomban a lényeg, hogy ha valamely területen "hibás" működést tapasztalok, akkor ahelyett, hogy automatikusan erőszakkal megváltoztatni akarnám, megérteni próbálom.

Feltárni a hibás működés funkcióját. Tapasztalataim szerint az a hozzáállásmód döbbenetes hatékonysággal alkalmazható pszichológiai területen.

A varázslat a figyelmemben megy végbe. Tapasztalatokat szerzek olyan területekről, ahonnan korábban semmilyen tapasztalás nem volt. Ezáltal látótérbe kerülnek korábban láthatatlan jelenségek. Így alakul ki valamifajta tudatosság. És eddigi tapasztalataim szerint számtalan az olyan tudattalan automatizmus, amiket nagyon is érdemes tudatosítani, mint mind biológiai, mind érzelmi téren.

Szeretem a módszer kísérletező jellegét (talán pont ez a kísérletezés az automatizmus ellentéte?), így rengeteg az eredeti és újszerű gondolat a módszerben. Élvezem, amikor olyan gondolattal találkozom, ami soha nem jutott volna eszembe. Pl. amikor elhangzik: "Képzeld el, hogy a bal kezedben egy szemgolyót tartasz! Vajon mennyi lehet a súlya?"
                                                                                                                                                                                                              I. Gábor

A shiatsu tanfolyamról

A shiatsu tanfolyam több mint két éves képzése alatt nemcsak technikai tudást kaptunk  Mezősi Annától, hanem emberileg is segítette a jobbá, figyelmesebbé válásunkat, ami a kezelésekhez elengedhetetlen.
És a sok nyitva maradt probléma, titok megértésében azóta is számíthatok a segítségére. Köszönöm.
Cs. Edina

A Bach-terápiáról

"Tíz éve találkoztam először a Bach-terápiával. Nagy fokú idegi és fizikai kimerültségemben fordultam ehhez a gyógymódhoz. Néhány hónapos kúra alatt jelentős javulást tapasztaltam. Néhány év múlva fóbiás panaszaim kezelésében is eredményes volt gyógyszerek mellett, később helyett. Felmerülő testi-lelki problémáimra ma is bizalommal és eredményesen használom ezt a módszert." (M. Györgyi, középiskolai tanár)


Rólunk írták