• Bemutatkozás
 • Kérdezzen munkatársunktól

  Az Ön neve *: !
  Az Ön email címe *: !
  Az Ön telefonszáma: !
  Kitöl kérdez : !
  Kérdésem *: !
  Biztonsági kód: !
  Új kód kérése

Alapítói hitvallás

Báthory Balázs alapító tulajdonos

Több évtizedes egyéb iparágakban szerzett vezetői tapasztalat után hosszan érleltem az ötletet, hogy miképpen lehetne segíteni azoknak, akik egészségi problémájukra megoldást keresnek. Az engem foglalkoztató fontosabb kérdések:

 • Hogyan lehetne szakszerű információval ellátni azokat, akik a különböző gyógyszeres kezelések, műtéti beavatkozások, komoly és komolytalan terápiák, kért és kéretlen tanácsok között el szeretnének igazodni?
 • Hogyan lehetne meggyorsítani a számukra helyes út elérését?
 • Hogyan lehetne az orvos - természetgyógyász együttműködést professzionális szintre fejleszteni?

Azzal a szándékkal fektettem be munkát és pénzt a Kelet-Nyugat Egészségközpont létrehozásába, hogy létrejöhessen az a szakmai műhely, ahol a különböző gyógyítási ágak (kelet-nyugat; test-tudat; indiai-kínai-japán; gyógyítás-jóga stb.) összefognak azért, hogy egymás megismerésével a leginkább testre/lélekre-szabott terápiával segítsük a hozzánk fordulókat. Mindebben társam Mezősi Anna, aki több mint egy évtizede kezeli sikeresen családom szinte minden tagját. Ráadásul annak idején egy általa kezelt nyugati orvos ajánlása alapján ismertem meg. Magunk köré gyűjtjük azokat a saját területükön kiváló munkát végző, szakképzett természetgyógyászokat és orvosokat, akik értelmét látják a páciens érdekében történő együttműködésnek. Cél, hogy szakértelmünkkel időt és pénzt spóroljunk a hozzánk fordulóknak azzal, hogy pont a megfelelő mennyiségű és minőségű figyelmet, tanácsot, terápiát, gyógyítást nyújtjuk.

Mezősi Anna alapító tulajdonos

Tanári és művészetekkel kapcsolatos szakmai előélet után jutottam el a gyógyításhoz és a jóga, meditáció értékeinek felismeréséhez. Lenyűgözött az a teljességélmény, melyet az első jógaórámon átéltem, és az a finomság és tisztelet, amellyel a shiatsu érintésterápia a páciens számára új lehetőségeket nyit mind fizikai, mid lelki, mind mentális síkon. Mintegy 17 éve foglalkozom jógával, 15 éve shiatsu masszázzsal, és több ezer páciens, több száz tanítvány tapasztalatai alapján úgy gondolom, az alternatív gyógyászat sokkal több ember számára jelenthetne gyógyulási lehetőséget, mint amennyien ismerik. Sajnálatos módon nem csak a rászoruló betegek, hanem az orvosok és egyéb szakemberek körében is nagyfokú tájékozatlanság nehezíti a közös munkát. Nagy örömmel fogadtam Báthory Balázs kezdeményezését, akinek terve egy keleti és nyugati módszereket egyesítő egészségközpont létrehozására lehetővé tette, hogy

 • az együttműködés révén magasabb szintre emeljük gyógyító munkánkat
 • több ember számára ismertté tegyük az alternatív terápiákat
 • értékes szakmai együttműködést alakítsunk ki a nyugati orvoslás több területével
 • hiteles, kompetens tudásal rendelkező szakembereket képezzünk
 • sikeres gyógyításainkról készített feljegyzésekkel a magyarországi alternatív gyógyászat szakirodalmát kibővítsük.