• Bemutatkozás
 • Kérdezzen munkatársunktól

  Az Ön neve *: !
  Az Ön email címe *: !
  Az Ön telefonszáma: !
  Kitöl kérdez : !
  Kérdésem *: !
  Biztonsági kód: !
  Új kód kérése

Bemutatkozás

A Kelet-Nyugat Egészségközpont magas szintű szakmai műhely, ahol a keleti és nyugati szemléletű orvosok és gyógyítók együttműködnek a gyógyítási folyamatban. Célunk, hogy a nagyszámú keleti és nyugati gyógymódból a páciens számára leghatékonyabb, a leginkább testre-lélekre szabott terápiával segítsük a hozzánk fordulókat.

Üzenetünk

EGYÜTT TÖBBET TEHETÜNK!

A keleti és a nyugati orvoslás az utóbbi néhány száz évben mindinkább eltérő irányba fejlődött. A betegségek kezelésében pedig minden hatékony eszközre szükség van. Egészségközpontunk alapelve - a megosztottság és a különbözőség hangsúlyozása helyett - a különböző megközelítések értékeinek tiszteletben tartása, egymás támogatása, kiegészítése a közös cél, a gyógyítás érdekében,

GYÓGYÍTÁS- OKTATÁS- JÓGAKÖZPONT

Az Egészségközpontban dolgozó terapeuták nagy része szakmájához magas színvonalon értő szakember, és ugyanakkor elismert oktató is. A napi gyógyítói munka mellett szeretnénk az alternatív gyógyászat több ágában hiteles, kompetens szakembereket képezni.

Egészségközpontunkban működik a jóga Magyarországon elérhető egyik legtisztább hagyományvonalának, a Himalájai Jógának Budapesti Központja is. A jóga, és több más mozgásterápia (chikung, do-in, Feldenkrais, Alexander, gyógytorna) segít a megfelelő életmód kialakításában, és egyedülálló önismereti és önfejlesztési lehetőségeket kínál.

GYÓGYÍTÓ MUNKÁNK AKKOR HATÉKONY,

 • ha megértve a bajt, az okot sikerül megszüntetni, nem csupán a tüneteket kezelni
 • ha a teljes embert kezeljük
 • ha megelőzzük a betegség kialakulását, nem csak a már visszafordíthatatlan folyamatokat lassítjuk
 • ha életviteli, táplálkozási és mozgástanácsokkal az egészség fenntartását segítjük ha megértjük a betegség szerepét életutunkon, a benne rejlő önismereti lehetőséget és útmutatást
 • ha tudunk újat mondani azoknak, akik problémáikkal a hagyományos egészségügyi rendszer útvesztőiben barangolnak és nem találnak kiutat, megoldást a problémáikra.