Biorezonanciás állapotfelmérés

...testünk elektromágneses kommunikációt végez befelé és kifelé is. Mégpedig minden szövettípusnak meg van a maga rezgéshulláma....

A SCIO Nelson biofeedback vagy biorezonanciás készülék története több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött...
 
 Bill Nelson Magyarországra érkezett egy akkor még kezdetleges készülékkel, amelyet azóta folyamatos fejlesztések eredményeképpen a test energetikai rendszeréből érkező információkat felhasználó módszerek között az egyik legjobbnak tartanak.
Külföldön orvosi körökben is igen elterjedt már a készülék használata, míg hazánkban – ahogy az lenni szokott.. – még viszonylag kevés helyen érhető el. 
 
A SCIO Nelson eljárás teljes mértékben a test fizikai és biokémiai működésére vonatkozó fizikai megállapításokra lett alapozva.
Ennek lépcsői között kiemelhető a sejtek közötti elektrokémiai kommunikáció felfedezése, a kommunikáció hullámszerű viselkedése, a Schumann által tett felfedezés, mely szerint a 7.8 Hz frekvenciájú rezgés mérhető bolygónkon mindenütt – mely megegyezik az ember agyalfa-hullámainak rezgésszámával -, valamint a NASA megfigyelése, amely szerint ezen Schumann hullámok jelenléte nélkül az űrállomásokon tartózkodók egészségi állapota gyorsan romlásnak indul.

Így jutott el a tudomány azon felismeréshez, hogy testünk elektromágneses kommunikációt végez befelé és kifelé is. Mégpedig minden szövettípusnak meg van a maga rezgéshulláma. 

Tovább a teljes ismertetőhöz...

Munkatársaink

Publikációink