Gyógyítás

A betegség életjelenség: nem legyőzendő ellenfél, hanem segítő útmutatás. Az útmutatásban segítenek gyógyítóink és a kínai orvoslás tudástára. A kínai orvoslás és terápiáink különböző megközelítéseket, gyógyítási módokat kínálnak azok számára, akik az egészség mellett döntenek.

Tapasztalataink

A keleti és nyugati orvoslás az utóbbi néhány száz évben mindinkább eltérő irányban fejlődött. Egészségközpontunk pácienseink érdekében hidat képez a keleti és nyugati orvoslási technikák között a különböző megközelítések értékeinek tiszteletben tartásával, egymás támogatásával és kiegészítésével. Négy alappilléren (kínai orvoslás, shiatsu, nyugati orvoslás, homeopátia) nyugvó kezeléscsomagjaink többszörösére növelik a gyógyítás hatékonyságát!

prices
Aktuális
Immunerősítés gyógynövényekkel

Az őszi időszakban érdemes gondolnunk arra, hogy hamarosan véget ér a "gyümölcsszezon", és egyre kevesebb lehetőség adódik a szervezet vitaminraktárainak feltöltésére. A nyár végével a kockázatok is fokozódnak: a gyerekek hosszú időt töltenek zárt közösségekben, ahol a különböző fertőzések rendkívül gyorsan terjedhetnek, a felnőttek ellenállóképességét a mindennapi stressz gyengíti. Így ismét egyre nagyon szerephez juthatnak a különböző immunerősítő eljárások, ezek között is első helyen a gyógynövények.


Ősz - a Fém elem évszaka 2.

A Fém egyensúlyban tartása

 
Ősszel a Fém elem eléri csúcspontját, és különösen fogékony a kezelésekre. Hála a kínai orvoslási rendszernek, fel tudjuk támasztani és újra tudjuk éleszteni a bennünk lévő Fém elemet – úgy annak fizikai megnyilvánulását, mint az elmeit és a szellemit. Az akupunktőrök segítenek helyreállítani a Fémünket akupunktúrás tűk és energetikai ismereteik használatával. De mi magunk is segíthetjük ezt a folyamatot, ha megismerjük magának az évszaknak a természetét, majd annak szellemével összhangban cselekszünk.

 


Shiatsu masszázs kismamáknak

Hogyan befolyásolhatjuk a terhesség során a sokszor nem túl kellemes változásokat?

Hogyan teremtsünk harmóniát a bennünk zajló folyamatok között?

Ezekre ad választ és megoldást a shiatsu masszázs.


Gerincterápia shiatsuval

A gerincbetegségek nem csak hazánkban, hanem az egész civilizált világban népbetegségnek számítanak, a lakosság több mint háromnegyede élete során legalább egyszer érintetté válik a problémában. A kamaszkorban kialakuló gerincferdülésektől kezdve – a felnőttkorban kezdődő vagy súlyosbodó gerincsérvek esetein át – az időskori csigolyaösszeroppanásokig rendkívül széles a skála még azoknál is, akik relatíve egészséges gerinccel születtek.


Shiatsu - Amikor a lelket simogatják

A nyugati világban sokan létbiztonságban élünk, táplálékbőség vesz körül, szexuális késztetéseinket soha ilyen szabadon nem élhettük ki. Mégis mi hiányzik? Miért nem találjuk a boldogságot, a belső békét? Tudunk-e élni ezzel a rengeteg lehetőséggel, amit nyugati társadalmunk kényelmes élete lehetővé tesz? Tudunk-e valami többet kihozni ebből a kényelmes, de spiritualitását nagyrészt elvesztett életből, mint létünk puszta reprodukálását?

 


Rólunk írták
A shiatsu segítségével gyógyultam meg

Köszönöm szépen a Kelet-Nyugat Egészségközpontnak,hogy meggyógyítottak. Köszönöm minden munkatársnak a kedvességét, szakszerűségét. Mezősi Annának köszönöm az empátiáját, emberségét, szerethetőségét és nem utolsó sorban szakmai tudását. Járókerettel érkeztem Bp-re Erdélyből, s Anna és a shiatsu segítségével járókeret és fájdalom nélkül térek vissza.Mindenki meg kellene tapasztalja a shiatsu terápia gyógyító hatását, ami szerintem nem csak egy gyógymód, hanem egy életforma. Nagy örömömre szolgálna, ha Marosvásárhelyen is lenne egy Kelet-Nyugat Egészségközpont. Hátha egyszer ez az álmom is megvalósul. Mégegyszer köszönöm,hogy megismerhettelek Titeket.

További vélemények »