• Bemutatkozás
 • Kérdezzen munkatársunktól

  Az Ön neve *: !
  Az Ön email címe *: !
  Az Ön telefonszáma: !
  Kitöl kérdez : !
  Kérdésem *: !
  Biztonsági kód: !
  Új kód kérése

Munkatársaink

Mezősi Anna

Shiatsugyógyász, jógaoktató, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, az Egészségközpont szakmai igazgatója

1996 óta tanulom, gyakorlom, és kilenc éve tanítom a shiatsut, amelyből nemzetközi diplomát szereztem Madocsai Eszter shiatsu iskolájában. Olyan világszerte ismert shiatsugyógyászok tanfolyamain vettem részt, mint W. Ohashi, S. Goodman, W. Rappenecker és a grazi iskola tanárai, kiemelten H. Wiesenhofer. Több mint 12 éve végzek tanulmányokat a hagyományos kínai orvoslás, az európai és amerikai manuálterápiás eljárások, a craniosacralis terápia, a kineziológia, a gyógynövényismeret területén. 2000-ben szereztem alternatív mozgás- és masszázsterapeuta diplomát, az AMM-et három éve tanítom is. A jóga mellett hosszabb-rövedebb ideig gyakoroltam chikungot, do-int és más keleti mozgásterápiákat. Tájékozódtam az ajurvéda több területén (masszázsok, jógaterápia). Több mint 10 000 kezelés tapasztalatával nincs kétségem afelől, hogy az ember értő, intelligens érintéssel nagy hatékonysággal gyógyítható, és közelebb vihető önmaga megértéséhez, betegséghez vezető működési módjai megváltoztatásához.

1995 óta jógázom, 2002-től rendszeresen tanítom is a jógát. Magyar és nemzetközi jógatanári végzettséggel rendelkezem (MJT, Himalájai Tradíció). Létrehoztam, és 2010 óta vezetem a Himalájai Tradíció Budapesti Központját. Számos jógáról és keleti filozófiáról szóló szakkönyvet fordítottam, rendszeresen tanítok anatómiát jógaoktatóknak és szervezek magyar és nemzetközi képzéseket.

Eredeti végzettségem magyar-történelem szakos bölcsészdiploma (KLTE). Dolgoztam tanárként és dramaturgként. Három gyermekem van.

 

Visszajelzés Anna jógaórájáról

"Kedves Anna! Köszönöm a nyílt alkalmat és az együtt gyakorlást. Nagyon szeretem ezt a központot, mert sok különböző órát kipróbálhatok és fejleszthetem magam, mind fizikálisan, mind lelkileg. Szeretem a tematikus, hétvégi gyakorlásokat, amikor van idő egy adott témára teljesen ráhangolódni. Köszönöm, hogy vagytok!"

"Nagyon magas szinvonalú volt az óra. Megtartva a gyakorlás mellett a lelki aspektudait is a jógának. A nagy létszám ellenére rend és fegyelem volt, ami az oktatót dicséri."