Női jógaterapeuta képzés

Célunk olyan terapeuták képzése, akik jól ismerik a női létezés sajátosságait és lehetőségeit, a kibillent állapotok (betegségek) belső folyamatait, és az egyensúly visszaállításának lehetőségeit, az ajurvéda és a jóga eszközeivel.

Napjainkban a női sorsok kiteljesedésének sosem látott lehetőségeit kaptuk. Életminták, és a létezés szakrális síkjainak megértése nélkül azonban, sokszor nem tudjuk beteljesíteni létezésünket.

200 órás (130 kontakt, 70 óra egyéni gyakorlás)
Havonta egy alkalommal, 3 féléven (modulon) keresztül:
Egy modul = 7 képzési nap, havonta egy alkalommal.

A képzés során 14 életfeladaton átívelve (foganás, születés, Én-tudat ébredés, Társak, Menstruáció, Szexualitás, Önállóság, Tartós kapcsolat-életszövetség, várandósság, szülés, Felnőtt nő, Menopausa, Öregség, Halál) az életállomások és életfeladatok feltárásával teljesedik ki a nő életköre és hivatása. Így válhat egy női élet teljessé mind önmaga mind közösség szolgálata értelmében. Az otthoni elmélyülést feladatok és jóga sorozatok támogatják. 

  • A képzés átfogó ismereteket ad ajurvédikáról és a jógaterápia széleskörű alkalmazásainak lehetőségeiről.
  • A szakrális minták felidézésétől a mindennapok valóságáig foglalkozunk önismereti harmonizáló és teremtő erőket tudatosan formáló gyakorlatokkal.

Tartja: Mezősi Anna siatsu gyógyász és jógaoktató, terapeuta, és Kornhoffer Tünde jógaterapeuta és Anaya női jóga oktató

További információk a tanfolyamról >> >> >>

Aktuális
Női jógaterapeuta képzés

 Női jógaterapeuta képzés

Indulás időpontja: 2023. szeptember 15., péntek 9.00-15.00

 


Rólunk írták

Publikációink