Shiatsu tanfolyamok

A résztvevők a shiatsu minden ismeretanyagára és technikájára kiterjedő képzésen professzionális shiatsu-gyógyásszá válhatnak.

A shiatsu, mint tradicionális japán gyógyító eljárás, valóságos diadalutat járt be Amerikában és Nyugat-Európában az utóbbi évtizedekben. Páciensek milliói vesznek igénybe rendszeresen shiatsu kezeléseket, és a shiatsugyógyászok képzése is egyre magasabb színvonalú.
Mi a titka a shiatsu módszernek? Miben rejlik a shiatsu kiemelkedő hatékonysága?
Shiatsugyógyászként nem mechanikus mozdulatsorokat végzünk, hanem a shiatsu rendkívül gazdag repertoárjából, kifinomult érzékeléssel a páciens adott állapotához leginkább illő technikákat választjuk ki. A hatékonyság szempontjából nagy jelentőségű a gyógyító személyisége.

Gyógyítónak lenni folyamatos önismeret és önfejlesztés, amihez a néhány hétvégés gyorstalpaló tanfolyamok kevés segítséget adnak. Képzésünk során a gyógyításhoz szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése mellett tanítványaink a saját fizikai és mentális folyamataik között harmóniát teremtve erre a belső útra is rátalálnak.

Aktuális:

Shiatsu alaptanfolyam

Shiatsu terapeuta képzés 

Egyéb tudnivalók a képzésről

  • Vezető tanár: Mezősi Anna shiatsu-gyógyász, AMM-terapeuta és Darin Ágnes shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta
  • Képzések indításáról érdeklődjön a +36 20 229 75 94-es telefonszámon.
Aktuális
Shiatsu alaptanfolyam

Shiatsu alaptanfolyam

Időpont: 2023. szeptember 1-2-3., 10.00-17.00


Rólunk írták
A shiatsu segítségével gyógyultam meg

Köszönöm szépen a Kelet-Nyugat Egészségközpontnak,hogy meggyógyítottak. Köszönöm minden munkatársnak a kedvességét, szakszerűségét. Mezősi Annának köszönöm az empátiáját, emberségét, szerethetőségét és nem utolsó sorban szakmai tudását. Járókerettel érkeztem Bp-re Erdélyből, s Anna és a shiatsu segítségével járókeret és fájdalom nélkül térek vissza.Mindenki meg kellene tapasztalja a shiatsu terápia gyógyító hatását, ami szerintem nem csak egy gyógymód, hanem egy életforma. Nagy örömömre szolgálna, ha Marosvásárhelyen is lenne egy Kelet-Nyugat Egészségközpont. Hátha egyszer ez az álmom is megvalósul. Mégegyszer köszönöm,hogy megismerhettelek Titeket.

További vélemények »

Munkatársaink