Stresszkezelés jógával a gyakorlatban

Stresszes az életed? Kerestél már kiutat? Találtál?

Az élet nem létezik stressz nélkül.

Ezt már az ősember is tudta, mert bármikor megtámadhatta egy mamut. Manapság a stressz formája változott csak és mivel a feltöltődésünk nincs biztosítva, ezért a stressz mértéke is nagyobbnak tűnik.

Úgy tűnik, hogy manapság több tényező veszélyezteti a létünket, a mindennapi biztonságunkat.

A jóga abban segít, hogy megtaláld azt az erőt, amivel kitudod választani a számodra előnyös helyzeteket. Segít, hogy egy zűrös nap után meg tudj nyugodni és ki tudd pihenni magad. Ha a munkád nagyon megterhelő, akkor egyszerűen fogalmazva használhatod a jógát kapcsolóként, arra, hogy le tudd tenni a munkát, ha vége a munkaidődnek, és este az ágyban forgolódva már ne a munkahelyi problémákon járjon az eszed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jóga segít, hogy amikor a családoddal vagy, tényleg velük légy, és ne légy ingerült, mert rossz napod volt a munkahelyeden, és ennek ne a szeretteid igyák meg a levét.

Ha már a létezés, a metróra szállás is stresszel, a jóga segít, hogy megtaláld a belső fényed, erőd, mely keresztül visz minden viszontagságon. A jóga elindít egy úton, mely egy biztonságos helyre visz, ahol békesség és nyugalom van.

Szívesen vezetlek ezen az úton szeptember 26-án a Stresszkezelés jógával kurzuson és megmutatom neked saját belső békességed!

Tanulható eszközökkel csökkentheted és kezelheted a stresszt az életedben. Figyeld a légzésed áramlását naponta többször pár percig: „az orrlyukaknál, majd lassan kövesd ezt az áramlást a légutakba, amikor belélegzel, majd vissza az orrlyukakig, amikor kilélegzel. Figyeld ezt a folyamatos áramlást, és engedd, hogy a légzésed elcsendesedjen. Majd ezt a belső csendet megtartva, az orrlyukaknál engedd el ezt a megfigyelést, és lassan engedd a figyelmed külvilág felé áramolni.”

Várlak szeretettel!

Sztrapek Mónika

 

Kapcsolódó tanfolyam: https://kny.hu/kny/stresszkezeles-joga

Elérhetőség

H-1146 Budapest, Cházár András u. 2./c, fsz. 4. 7-es kapucsengő

Nyitva tartás:   H-P  8:00 - 16:00

mobil: (+36 20) 2297594

email: info@kny.hu

facebook.com/keletnyugatom

adószám: 23073856-1-42

számlaszám: 10918001-00000099-11070001 UniCredit Bank

Feliratkozás hírlevélre

Itt megtalál bennünket!