• Bemutatkozás
 • Kérdezzen munkatársunktól

  Az Ön neve *: !
  Az Ön email címe *: !
  Az Ön telefonszáma: !
  Kitöl kérdez : !
  Kérdésem *: !
  Biztonsági kód: !
  Új kód kérése

Szolgáltatásaink

Bár céljaink jóval messzebbre mutatnak a wellness-központok célkitűzésein, szeretnénk a hozzánk fordulóknak kulturált, igényes környezetet biztosítani, és munkatársaink hozzáállásával is azt érzékeltetni, hogy a hozzánk forduló beteg számunkra fontos, idejét és igényeit tiszteletben tartva végezzük munkánkat.

A természetgyógyászati módszerek a szervezet finom áthangolását végzik el, és ehhez bizonyos mennyiségű és intenzitású impulzusra van szükség. Továbbá minden eset egyedi, és a gyógyulás folyamatában is együtt kell mozdulni a testi, energetikai, lelki, mentális változásokkal. Ebben a sokszor hosszadalmas folyamatban pácienseink kezébe minél több eszközt szeretnénk adni, amelyekkel saját maguk is tudnak tenni gyógyulásuk érdekében. Ezekről a módszerekről az életmód előadásokon tudnak tájékozódni. Az életmódváltást tisztító- és böjttáborok szervezésével is elősegítjük, ahol táplálkozási és mozgásterápiás javaslatokat is kapnak az érdeklődők.

Meggyőződésünk, hogy mozgásszegény civilizált életformánk számos betegség és hangulati zavar forrása, és az egészséges, harmonikus élet igényes, örömet adó, rendszeres mozgás nélkül hosszú távon elképzelhetetlen. Egészségközpontunkban a mozgásterápiák széles tárháza segíti pácienseinket életminőségük javításában és reményeink szerint a teljes gyógyulásban.