Shiatsu masszázs kismamáknak

Hogyan befolyásolhatjuk a terhesség során a sokszor nem túl kellemes változásokat?

Hogyan teremtsünk harmóniát a bennünk zajló folyamatok között?

Ezekre ad választ és megoldást a shiatsu masszázs.

A shiatsu holisztikus kezelési módszer, élénkíti az energiaáramlást, ezáltal testi-lelki harmóniát teremt. 

A keleti filozófia a terhességet elsősorban spirituális folyamatnak tekinti, melynek ideje alatt a nőnek vissza kellene vonulnia és testének harmóniájára koncentrálnia.

A várandósság teljes ideje alatt alkalmazható a shiatsu masszázs. A kezelések során segítjük az anyát, hogy kapcsolatot teremtsen saját testével és a magzattal. A mama érintése által a babával is felvesszük a kapcsolatot. Stabilizáljuk az érzelmi állapotot, oldjuk a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatos félelmeket, és az egyes trimeszterek testi, lelki, energetikai változásaiból adódó nehézségeket enyhítjük, és lehetőség szerint megszüntetjük.

Az első trimeszter idején a menstruáció elmaradásával kb. 30-50 %-kal több vér kering a női testben. Ezt a megemelkedett vér energiát, mely a 4. hónap kezdetétől a magzatot táplálja, az első időszakban integrálni kell. Ha az anya energiarendszere nem tudja megfelelően kezelni ezt a vérmennyiséget, akkor jelentkezhet hányinger, vérnyomás ingadozás, hangulatváltozások. 
Az Övcsatorna az egyike a különleges csatornák közül, melyek a petesejt osztódásakor kezdik meg működésüket. Övszerűen húzódik a test középvonalában. Ha energiahiányos, akkor az első harmadban vetélés következhet be, ha túl feszült, akkor nem tud befordulni a magzat és farfekvéses pozícióban indul meg szülés.

A kezelések során kiemelt figyelmet szentelünk a közép energiájának harmonizálására, ami a legfontosabb a várandósság ideje alatt. Egyensúlyzavarához olyan problémák kapcsolódnak hozzá, mint az ödémásodás, a terhességi csíkok kialakulása, aranyér, visszerek megjelenése, valamint a vérszegénység. E tünetek mérséklésére, megszüntetésére is alkalmas a terhesség alatt végzett shiatsu masszázs.

Az ízelítő megtekintéséhez kattints ide!

A kezelés ára: 10.000 Ft

Jelentkezés és további információ: 
06-20-229-7594 / 06-1-951-4672
info@kny.hu

Jöjjön el hozzánk: