Termékenység csomag

Gyermekvállalás természetesen

Napjainkban egyre több párnak probléma a gyermekek tervezése és sokszor a meddőség valódi okai a nyugati orvoslás alapján nehezen megközelíthetőek.

A termékenység és a várandósság az egész szervezet jó egészségi állapotát feltételezik, így a holisztikus gyógymódok, melyek az egész embert gyógyítják, kiváló eszköztárat jelentenek ennek támogatásában.

Ez a Kelet-Nyugat Egészségközpont küldetése is: az egész ember, és nem csak a tünetek kezelése, így gyógyító munkánk akkor hatékony, ha a problémák hátterében rejlő okot szüntetjük meg.

A Kelet-Nyugat Egészségközpontban a keleti és nyugati szemléletű orvosok és gyógyítók együttműködnek a gyógyítási folyamatban. Célunk, hogy a nagyszámú keleti és nyugati gyógymódból a páciens számára leghatékonyabb, a leginkább testre-lélekre szabott terápiával segítsük a hozzánk fordulókat.

A termékenység elősegítésében alkalmazott terápiáink:

 

  • shiatsu gyógyászat, s ezen keresztül a strukturális és energetikai zavarok kezelése,
  • akupunktúra, a testi és lelki problémák gyökereinek orvoslására,
  • homeopátia,
  • fitoterápia és Bach-virágterápia,
  • kineziológia és pszichoterápia, melyek hatékony eszközei a gyakran a termékenységi problémák hátterében álló születési traumák és más lelki panaszok kezelésének,
  • a termékenységet elősegítő jógagyakorlatok.

 

A gyermekvállalásnak megvan a maga ideje, így érdemes megnézni asztrológussal is, ha sokáig várat magára a gyermek érkezése.

Egészséges párok esetén is érdemes méregtelenítéssel és energetikai rendezéssel optimálisan felkészülni a várandósság időszakára, melyben a fenti eszközökkel szintén segíteni tudunk.

A várandósság ideje alatt kismama masszázzsal, jógával és szülésre felkészítő programokkal tudunk segíteni.

Szülés után az anya fizikai állapotának rendezését mind az ajurvéda, mind a kínai orvoslás nagyon fontosnak tartja, így a fent felsoroltakon felül ezeket is alkalmazzuk az édesanyák támogatásában.

 

A termékenység program ára:

Alapcsomag: 32.500 Ft/fő

A csomag tartalma: komplex állapotfelmérés és kezelés a shiatsu, az akupunktúra és a homeopátia alkalmazásával

Teljes csomag: 55.000 Ft/fő

                             99.000Ft a pár mindkét tagja részére

Tartalma: komplex állapotfelmérés és kezelés a shiatsu, akupunktúra, homeopátia, Bach-virágterápia, kineziológia/pszichológia (a két gyógymód közül a konkrét esetben javasolt) és a jóga alkalmazásával

„Együtt többet tehetünk!”