• Bemutatkozás
 • Kérdezzen munkatársunktól

  Az Ön neve *: !
  Az Ön email címe *: !
  Az Ön telefonszáma: !
  Kitöl kérdez : !
  Kérdésem *: !
  Biztonsági kód: !
  Új kód kérése

Munkatársaink

Torontáli Róbert

Shiatsugyógyász,  Karate mester 3. dan

Biodinamika, craniosacralis terápia

Nagy tapasztalattal rendelkezik gyermekek kezelésében is! 

1976. 05. 16-án születtem Budapesten. Csömörön élek feleségemmel és két gyermekemmel. 30 éve kezdtem harcművészettel foglalkozni, valamivel több, mint 10 éve kezdtem a gyógyítás művészetét tanulni. A harcművészeti pályafutásom során rengeteg megválaszolatlan kérdés, értelmetlen sérülés és sikertelenség kísért, annak ellenére, hogy minél több ideje gyakoroltam egyre keményebben próbálkoztam. 2001-ben szerencsémre találkoztam M. Shiomitsu 9.Dan Hanshival, aki megengedte, hogy tanuljak tőle. Az Ő tanításaival elkezdett minden értelmet nyerni, működni. A testem, elmém megváltozott visszanyerte épségét. Ugyanebben az időben kerültem kapcsolatba a Shiatsuval Mezősi Anna tanításában. Nyilvánvalóvá vált, hogy megtaláltam az érme két oldalát. A Wado-Ryu harcművészet teljesen ugyanazon a vezérelven működik, mint a Shiatsu. 2010-től még komolyabban vettem a gyógyítás tanulását és beiratkoztam ismét Mezősi Annához először Craniosacralis terápiát tanulni, majd két év után Shiatsu gyógyászt faragott belőlem. Alternatív Mozgás- és Masszázs Terapeauta szakvizsgát ezután szereztem. 2013-ban Dr. Németh Istvánnál (Belgyógyász, akupunkturás orvos) Hagyományos Kínai Orvoslást hallgattam.

 

A Wado-Ryu Karate-Do szellemisége egy szóban összefoglalva: Természetesség. Ami természetes, az összhangban van az Univerzummal, együtt áramlik vele. Ahol folyamatos az áramlás ott egyensúly van, béke, boldogság és egészség. Ahol elakad, megfeszül, az ellene dolgozik az Univerzumnak, nem természetes. Az elme elakad, a test megfeszül. Ha valaki úgy határoz, hogy megtámad megtöri az egyensúlyt, már vesztett is. Hiszen míg ő ellenem dolgozik, én vele együtt. A harcművészet nem sport, nincs második esély. A 99% nem elég. 1%-on múlik az élet ezért minden 1%-nak tudatában kell lenni. Bár látszólag küzdünk és győzünk, valójában minden figyelmemet megkapja az ellenfelem, teljesen a mostban vagyok, teljesen együtt mozgok vele. Így segítek abbahagyni a harcot, visszaállítani az egyensúlyt. Életben maradok. A természetességet elérni a legnehezebb a mai ember számára. Ezért a Wado-Ryu a legszebb út önmagamhoz, nekem és remélem egyre többünknek.

Több évtizedes harcművészeti tapasztalataimra építve használom a shiatsu gyógymasszázst, a hozzám segítségért forduló emberek kezeléskor. A Wado-Ryu karate szellemisége és a shiatsu hasonlósága világossá tette számomra az emberi szervezet öngyógyító képességét, melyet a harcművészet és a shiatsu gyógymasszázs segítségével aktivizálni lehet. Figyelmemet az átlagosnál jobban tudom összpontosítani, így hatékonyan találok rá a kezelendő problémákra és mélyebben vagyok képes segíteni a Belső Gyógyítót.

Ezeket az elemeket használva szeretnék segíteni a derék, hát, csípő, nyakfájdalmakban szenvedőknek. Az ízületi fájdalmakkal küszködőknek. A régóta fejfájással vagy izomfájdalmakkal bajlódóknak. A célom a harmonikusan működő test és elme regenerációja.

 

Várom szeretettel!

Torontáli Róbert


Jöjjön el hozzánk: