• Bemutatkozás
 • Kérdezzen munkatársunktól

  Az Ön neve *: !
  Az Ön email címe *: !
  Az Ön telefonszáma: !
  Kitöl kérdez : !
  Kérdésem *: !
  Biztonsági kód: !
  Új kód kérése

Munkatársaink

Kornhoffer Tünde

Anaya női jógaoktató, jógaterapeuta
 

Női jóga tanítása a hivatásom.
Foglalkozásaimon a finom áramlások, az érzelmekkel való együttműködés, a nyitások és a felszabadultság tapasztalása a fontos.

Hiszem, hogy a szeretet és az elégedettség megélése és továbbadása a feladatunk.
Ehhez segítem hozzá tanítványaimat.

Jógaterápiát tanultam Dr Indu Arorától, ennek segítségével  Anaya női jóga órákat tartok, melyben felhasználom a terápiás tudásomat a női egészség megőrzése érdekében. Több magántanítványom terápiás tapasztalásai az ajurvédika gyors és hatékony módszerei felé terel, egyre inkább. Felhasználom még korunk számos csodálatos tanítását és technikáját is. Óráimon a mozgásos belső vezetett meditációkon túl, táncolunk, énekelünk, a jóga hagyományos gyakorlatai mellett.

Utat kereső, célt tévesztett, hitet vesztett tanítványokat magánórákon tudok hatékonyan támogatni a saját erő visszaszerzésében.

2009 óta tanítok női jógát több jógastúdióban, számos csoportban. Több oktató magántanítványként sajátította/sajátítja el a női jóga tanításának módszereit segítségemmel. Jelenleg Anaya női jóga oktatókat képzek, átlátható oktatási terv szerint, alaposan átgondolt és felépített metodikával, 200 órában, Yoga Allience minősítéssel (ami női jógaoktatóképzésben Magyarországon egyedülálló).


Tudom, hogy minden nő képes beállni a saját erejébe, és úgy élni az életét,mint önmaga legjobb szövetségese, irányítója.
 
Várlak hát, nagy felkészültséggel és szeretettel
 
Kornhoffer Tünde