100 óra - 14 nap - 7 hétvége

2024. április 21-től

A maga nemében egyedülálló és hiánypótló továbbképzést és önismereti tanfolyamot indítunk természetgyógyász szakembereknek, shiatsu terapeutáknak, AMM terapeutáknak, kínai asztrológusoknak és mindazoknak, akik alap szinten ismerik a kínai öt elem tan törvényeit.

A 7 hónapot felölelő képzés során a résztvevők megismerhetik és átélhetik a női lét 10 különböző fázisát, az öt kínai elem yin és yang energetikai ciklusát, annak pszichikai, biológiai és érzelmi változásait.

Sokféle képzés, tanfolyam foglalkozott már hazánkban a női létezés különböző megnyilvánulási formáival, a vérmisztériumokkal és az egyes életszakaszokat lezáró vagy üdvözlő rítusokkal. Ez a képzés abban különleges, hogy először vizsgálja ezeket a női létfázisokat kifejezetten a kínai metafizikai rendszer viszonylatában, és a hagyományos kínai orvoslás tanításait használja fel az egyes szakaszokban felmerülő mentális és fizikai problémák megoldásában.

Időpontok

A képzés időtartama 7 hónap, havonta egy hétvége, minden alkalommal 10.00-18.00-ig.

Pontos dátumok:

április 21. és 28., május 11-12., június 8-9., szeptember 14-15., október 12-13., november 9-10., november 30. és december 1.

A képzés ára

A képzés ára: 280.000 Ft egyösszegben, vagy 45.000 Ft/hétvége

Jelentkezés: 40.000 Ft előleg befizetésével, április 14-ig a lentebb található regisztrációs űrlap kitöltésévével.

(Alkalmankénti fizetés esetén az előleg: 45.000 Ft)

Utaláshoz: 11707000-22235396 (kedvezményezett: Spilák Zsuzsanna, közlemény: Női életfázisok + résztvevő neve)

A részvételi díj tartalmazza:

tanfolyami jegyzeteket és videókat, privát Facebook csoport tagságot

Helyszín

Budapest, pontos helyszín hamarosan…

A hétvégi alkalmakon (7×2 nap, havonta 1 alkalommal) mind elméleti, mind gyakorlati képzésben vesznek részt a hallgatók.

Az elméleti oktatás részeként integratív szemléletben tanulnak a női test működéséről mind a nyugati, mind a kínai orvoslás szerint, különös tekintettel az egyes életfázisokban leginkább jellemző egészségügyi problémákra.

Az érzelmi és pszichológiai összefüggéseket is tanulmányozzuk a nők viselkedésében a kisgyermekkortól kezdve, a fiatal felnőttkoron át az időskorig.

A továbbképzés gyakorlati részeként különböző testterápiás módszereket próbálunk ki, betekintést kapnak a hallgatók a kínai öt elem zeneterápiába, valamint izgalmas kreatív gyakorlatokon, mozgásos feladatokon keresztül kapcsolódnak a bennük élő őselemekhez és az azokkal összefüggő női energiákhoz.

A képzés során az egyes blokkok után teszt kérdéssor segíti a tanultak összefoglalását.

A képzés elvégzése után, tanúsítványt állítunk ki a résztvevők részére.

A képzést vezeti: Spilák Zsuzsanna

SpilákZsuzsanna

AMM-, shiatsu terapeuta és tanár, Bach-virágterapeuta, zene medicina szakember, kínai asztrológus

Elérhetőség: zsuzsaspilak@gmail.com

Jelentkezem a képzésre!

Jelentkezés

Publikációk

shiatsu-logo
0
    0
    Kosár
    A kosár üres