Fejfájás okai és kezelése

A fejfájás ellen, természetesen!

A fejfájás okai lehetnek:

  • keringési zavar
  • elmozdult csigolyák
  • stressz
  • emésztési problémák

 Sikeres gyógymódok a fejfájás ellen:

Keringési zavar: A keringési zavarokért legtöbbször az epe meridián felelős. Az egyesúly és az áramlás visszaállítása elmúlasztja a görcsös fejfájásokat.

Elmozdult csigolyák: A testben munkálodó energiák nem tudják helyén tartani a gerincet. Ezen energiák megerősítése visszaállítja a helyes állapotot.

Stressz: A stressz állandó szorítását kilazítja, megnyitja az elakadt meridiánokat, melyeken beindulhatnak újra a tápláló áramlások.

 

  • Fejfájás gyógyítása shiatsu-val

Keringési zavar: Az eljárás ugyan az, mint az akupunktúránál. Tűszúrások helyett itt azonban az érintéssel és a test ellazításával érjük el a harmonizálást.

Elmozdult csigolyák: Manuális strukturális korrekcióval a csigolyák rendezése, az energiapályák egyensúlyának visszaállítása.

Stressz: Az elakadásokat feloldja, a feszes izomzatot kilazítja és az előbbiek miatt kialakult elmozdulásokat visszaállítja egészséges állapotba.

Emésztési problémák: Dietetikusunk segítségével a táplálkozásban előidézett változásokat segíti feldolgozni a szervezetben. Megkönnyíti az átállást a test számára.

  •  Biodinamika a fejfájás gyógyítására
 
Keringési zavar: Az egész testet egységként kezelve erőszakmentes fogásokkal, kimozgatásokkal és lazításokkal, mély relaxációban feloldja.

Elmozdult csigolyák: A koponya és a gerincoszlop fellazítása és korrigálása, valamint a test központi egyensúlyának visszaállítása, a test öngyógyító erejánek visszaállítása.

Stressz: A testet és az elmét egy mély meditatív állapotba segíti visszatérni a saját belső egyensúlyához. Feloldja a testi-lelki nyomást.

Emésztési problémák: A táplálkozásban beállt változások pszichésen jelenthetnek kihívást. A kezelés segít kialakítani a megfelelő testképet az elmében és a lélekben.

 

Emésztési rendellenességek: Személyre szabott étrend összeállításával támmogatja a gyógyulást. Igény szerint ételintolerancia teszt elvégzésével szűrjük ki az allergéneket.

Keresse terapeutáinkat bizalommal!

További információk:

06 20/ 22975 94

info@kny.hu