Együtt többet tehetünk

2011 óta

Kelet-Nyugat Egészségközpont

A keleti és a nyugati orvoslás az utóbbi néhány száz évben mindinkább eltérő irányba fejlődött. A betegségek kezelésében pedig minden hatékony eszközre szükség van. Egészségközpontunk alapelve – a megosztottság és a különbözőség hangsúlyozása helyett – a különböző megközelítések értékeinek tiszteletben tartása, egymás támogatása, kiegészítése a közös cél, a gyógyítás érdekében.

GYÓGYÍTÓ MUNKÁNK AKKOR HATÉKONY, HA:

 • megértve a bajt, az okot sikerül megszüntetni, nem csupán a tüneteket kezelni
 • a teljes embert kezeljük
 • megelőzzük a betegség kialakulását, nem csak a már visszafordíthatatlan folyamatokat lassítjuk
 • életviteli, táplálkozási és mozgástanácsokkal az egészség fenntartását segítjük, ha megértjük a betegség szerepét életutunkon, a benne rejlő önismereti lehetőséget és útmutatást
 • tudunk újat mondani azoknak, akik problémáikkal a hagyományos egészségügyi rendszer útvesztőiben barangolnak, és nem találnak kiutat, megoldást a problémáikra

A betegség életjelenség: nem legyőzendő ellenfél, hanem segítő útmutatás. Az útmutatásban segítenek gyógyítóink és a kínai orvoslás tudástára. A kínai orvoslás és terápiáink különböző megközelítéseket, gyógyítási módokat kínálnak azok számára, akik az egészség mellett döntenek.

Mi az egész embert gyógyítjuk, nem csak a tünetet! Gyógyító munkánk akkor hatékony, ha az okot szüntetjük meg, és megtanítjuk a megelőzésre a hozzánk fordulókat.

Elérhetőségeink

Időpontfoglalás

Időpontot telefonon keresztül, a +36 20 229 75 94-es telefonszámon tudunk adni, a könnyebb egyeztetés érdekében. Kereshet minket az info@kny.hu címen is.

Kezeléseinkről

Egy kezelés 60 perc, a földön, kényelmes ruhában történik. Nincs szükség előkészületre.

Fizetési módok

Központunkban lehetőség van készpénzes, bankkártyás fizetésre. SZÉP kártyát is elfogadunk és egészségpénztári számlát is állítunk ki.

Árlista

Egészségközpontunk helyszíne

Ügyfeleink

Rólunk mondták

„Az órákon tanultakat könnyen be tudtam építeni mindennapjaimba, így rövid időn belül saját gyakorlásomat is kialakítottam. Sok éven át küzdöttem stresszes, pörgős életem kihívásaival. 2006-ban jutottam el Mezősi Annához, akinek jógaórája minden alkalommal teljesen kicserélt, s ellazulva, kikapcsolódva és önbizalomtól telve folytatódott a hetem.”
Már az első kezelés után éreztem a változást. Bevallom először kicsit tartottam attól, hogy mi is fog pontosan történni egy shiatsu kezelésen, de hatalmas megkönnyebülést éreztem. Fájdalom volt a vállamban, a hátamban. Nehezemre esett lehajolni, de már a kezelés után csökkent a rossz érzés, a nyakam és vállam is teljesen rendbe jött.
Hálás szívvel mondok köszönetet a Kelet-Nyugat gyógyítóinak, Áginak, Annának és Istvánnak, akik nyolc hónapos szenvedéseimnek, kilátástalan állapotomnak vetettek véget, amire eddig máshol nem kaptam lehetőséget. Már első kezeléskor sokat javult az állapotom. Az életemet mentették meg.
Éveken át folyamatosan jelentkező gyomorfájdalmamra sehol nem találtam megoldást. De a Kelet-Nyugat Egészségközpontban két hónap alatt heti egyszeri intenzív, de kellemes kezeléssel megszűntek addigi gyomorbántalmaim, és azóta fájdalmak nélkül élek.
A shiatsu tanfolyam több mint két éves képzése alatt nemcsak technikai tudást kaptunk  Mezősi Annától, hanem emberileg is segítette a jobbá, figyelmesebbé válásunkat, ami a kezelésekhez elengedhetetlen. És a sok nyitva maradt probléma, titok megértésében azóta is számíthatok a segítségére. Köszönöm.
Zsanett
Éva
F.F
Mátyás
Edina

Publikációk

shiatsu-logo
0
  0
  Kosár
  A kosár üres